KOKAKUNSTI MEISTRIKLASS

Toompuiestee 9a-9, Tallinn kell 10:00 - 17:00 

5. OKTOOBER 2019: "Sügistalvine gurmee. Juurte toitmine. Immuunsus"

Ajurveeda iidsete tarkuste kohaselt on toidu valmistamine sõna otseses mõttes kunst niisamuti nagu on söömise protsess omaette väike rituaal. See aga ei tähenda sugugi, et siin oleks tegemist millegi eriti keerulisega, pigem teadlikkus ja pühendumine on võlusõnadeks.

Olen ajurveeda kokakunsti teadlikult praktiseerinud juba tosinajagu aastaid. Selle aja jooksul on minu kogemuste pagasisse kogunenud mitmeid lemmikud ning lihtsaid logistilisi nippe, mida selle hooaja esimeses avalikus meistriklassis lahktesti jagan. Päev tuleb pikk ja intensiivne ning väga praktiline!

MIDA TEEME:
- ghee ehk selitatud või kui ajurveeda köögi "must have"
- hommikupuder, mis sulab suus ja sobib kõigile
- isetehtud jogurt ja sellest valmistatud imeväike heade bakterite toetaja
- eestimaisest materjalist väekad, aga kergesti seeditavad juurviljaroad igaks elujuhtumiks
- kohalik teravili valmistatud mitmel erineval moel tavapärase leiva, saia asendajana
- sügiselõhnaline maius nädalavahetuse lauale

MILLEST KOKKAMISE VAHEPEAL RÄÄGIME:
- millised on aastaaegade maitsed ja mis on päriselt selle taga?
- sügis ja talv kui juurte toitmise aeg, miks on see nii oluline?
- mida igapäevaselt silmas pidada individuaalsuse kontekstis?
- isiklikud praktilised läbiproovitud nipid igapäevalogistikaks

OSALUSPANUS:
79 EUR, millest 39 EUR tuleb tasuda tagastamatu ettemaksuna registreerumisel. Sisaldab kõiki toidukordi, tee- ja kohvipause ning trükitud retseptiraamatut valmistatud toitudest.

PALUN REGISTREERI EELNEVALT!

Email again:
SOOVIN OSALEDA AJURVEEDA MEISTRIKLASSI KURSUSEL