KOKAKUNSTI MEISTRIKLASS
Toompuiestee 9a-9, Anni Arro Stuudio, kell 10:00 - 16:307. NOVEMBER "TUMMISED AGA KERGED GURMEEROAD PIMEDATEKS ÕHTUTEKS"
Selleks korraks kahjuks kohad täis, huvi korral kirjuta ja kuuled uutest võimalusest esimeste seas :)
Ajurveeda iidsete tarkuste kohaselt on toidu valmistamine sõna otseses mõttes kunst niisamuti nagu on söömise
protsess omaette väike rituaal. See aga ei tähenda sugugi, et siin oleks tegemist millegi eriti keerulisega. Võlusõnadeks on teadlikkus, mõned praktilised nipid ja pisut pühendumist.
Olen ajurveeda kokakunsti teadlikult praktiseerinud enam kui tosinajagu aastaid. Selle aja jooksul on minu kogemuste pagasisse kogunenud mitmeid lemmikud ning väga lihtsaid logistilisi nippe. Jagan neid rõõmuga!
NOVEMBRI MEISTRIKLASSI TEEMA
Tummine, aga kerge hilissügise gurmee kohalikust materjalist.
MIDA TEEME:
- hommikune eine, mis tuleb seekord ahjust
- pimedate õhtute soojendavad pajaroad kohalikust kraamist
- maandav meele rõõmustaja jook
- küpsetised, kus staarideks on õun, pirn, ploom
MILLEST KOKKAMISE VAHEPEAL RÄÄGIME:
- tähtede seisust veeda astroloogia taustal kuni aasta lõpuni
- luukude ja luude toit
INSPIRATSIOONI JAGAJA:
Kaja Keil – veedaliku elustiili kauaaegne praktiseerija, pühendunud ajurveeda kokk ja individuaalselt sobiva toitumise inspiraator, eesti esimese ajurveeda raamatu „Elu Maitsed. Praktiline Ajurveeda“ autor.
KELLELE ON MEISTRIKLASS MÕELDUD:
Oodatud on kõik huvilised ja eriti kõik need, kes ei ole varasemalt ajurveedaga kokku puutunud või siis ainult põgusalt uurinud. Varasemad teadmised ajurveedast ei ole vajalikud. Muidugi mõista võivad meiega liituda ka need, kelle jaoks ajurveeda põhimõtted tuttavad. Inspiratsiooni leiab alati.
Kõik retseptid on minu enda originaallooming :)
protsess omaette väike rituaal. See aga ei tähenda sugugi, et siin oleks tegemist millegi eriti keerulisega. Võlusõnadeks on teadlikkus, mõned praktilised nipid ja pisut pühendumist.
Olen ajurveeda kokakunsti teadlikult praktiseerinud enam kui tosinajagu aastaid. Selle aja jooksul on minu kogemuste pagasisse kogunenud mitmeid lemmikud ning väga lihtsaid logistilisi nippe. Jagan neid rõõmuga!
NOVEMBRI MEISTRIKLASSI TEEMA
Tummine, aga kerge hilissügise gurmee kohalikust materjalist.
MIDA TEEME:
- hommikune eine, mis tuleb seekord ahjust
- pimedate õhtute soojendavad pajaroad kohalikust kraamist
- maandav meele rõõmustaja jook
- küpsetised, kus staarideks on õun, pirn, ploom
MILLEST KOKKAMISE VAHEPEAL RÄÄGIME:
- tähtede seisust veeda astroloogia taustal kuni aasta lõpuni
- luukude ja luude toit
INSPIRATSIOONI JAGAJA:
Kaja Keil – veedaliku elustiili kauaaegne praktiseerija, pühendunud ajurveeda kokk ja individuaalselt sobiva toitumise inspiraator, eesti esimese ajurveeda raamatu „Elu Maitsed. Praktiline Ajurveeda“ autor.
KELLELE ON MEISTRIKLASS MÕELDUD:
Oodatud on kõik huvilised ja eriti kõik need, kes ei ole varasemalt ajurveedaga kokku puutunud või siis ainult põgusalt uurinud. Varasemad teadmised ajurveedast ei ole vajalikud. Muidugi mõista võivad meiega liituda ka need, kelle jaoks ajurveeda põhimõtted tuttavad. Inspiratsiooni leiab alati.
Kõik retseptid on minu enda originaallooming :)
OSALUSPANUS:
79 EUR, millest 39 EUR tuleb tasuda tagastamatu ettemaksuna registreerumisel:
Saaja: Veeda Aeg Osaühing / konto: EE477700771003358428 / selgitus: kokakunst
Sisaldab kõiki toidukordi, tee- ja kohvipause ning trükitud retseptiraamatut valmistatud toitudest.
PALUN REGISTREERI EELNEVALT! KOHTADE ARV ON PIIRATUD!