P
INSPIRATSIOONIÕHTUD

16. märtsi loengu järelvaatamine

"Kevadine pööripäev ja paastugurmee
" 


Millest juttu tuleb ja mida teeme?
- kevadise pööripäeva tähendus looduses ja veeda astroloogias  
- kevadise rohelise eriomadused ja sobilik individuaalne valmistamise viis

- praktiline köögikunst paastugurmeeks

Kevadise ja suvise pööripäeva vahele jääv aeg mõjutab loodusseaduste kohaselt kõige enam just loomist ja suhteid. Seda nii otseses tähenduses materiaalsel tasandil, kui ka hoopis peenemates kategooriates, mida otseselt mõõta ega kaaluda ei saa. Viimase osas ammutame pisut inspiratsiooni veeda astroloogiast. Mõlemal juhul on kevadine pööripäev oluliseks üleminekuks ühest seisundist teise. Millised need on ja mida nendega peale hakata?

Köögikunsti fookuses on kevadine roheline ajurveeda vaatevinklist vaadatuna ning kohalikust materjalist valmistatud paasturoog. Viimase osas annan Sulle praktilisi erinevaid ideid, kuidas sisult sama koostisega on võimalik luua täiesti erinevas vormis paastuaegne gurmeeroog. Ka paast peab olema omaette väike pidu! 

Retsept on isiklikus praktikas aastaid läbi testitud ning puhas originaallooming! Soovi korral saad toidu minuga koos valmis teha. Vajaminevad koostisained saadan peale registreerumist e-mailile. 

Lisaks kirjalik kokkuvõte loengu märksõnadest ja retseptid!

Oled südamest oodatud inspiratsiooni saama!


OSALUSPANUS
21.99 EUR arve alusel, mille saadan peale registreerumist siin:

Email again: