PAAST KÄESOLEVAL KEVADEL
Loe edasi...
Kevade saabudes vahetame alati soojad mantlid kergemate kehakatete vastu, mis on igati mõsitlik tegevus. Sama loogikat peaksime kasutama ka oma toidulaual, kus talvised maitsed ja elustiili harjumused ajurveeda kevadkollektsiooniga enam sugugi kokku ei sobi. Looduse moekunstniku stiil on alati klassika, mis lähtub viie suure elemendi – ruum, õhk, tuli, vesi, maa – värvidest ja mõjust.
Loe edasi...Ajurveeda on elamise teadus ja võimalikult kaua noorena püsimise kunst. Tema igavikulistes tarkustes on kõige muu juures peidus ka täiusliku maitse saladused. Just magus maitse hoiab meid noorena ja ka elu maitseb alati magusalt siis, kui oleme iseenda ja ümbritsevaga tasakaalus. Tasakaal tähendab harmooniat ja viimane omakorda seoste nägemise võimet. Täiuslik nauding nii toidust kui elust eeldab justnimelt kõigi kuue maitse olemasolu. Seda muidugi mitte võrdses koguses.
Loe edasi...